Дискусии
Could not compile stylesheet for simplistic. Using last compiled stylesheet.

Текуща ситуация по Организационно поведение

Публикувано в: ОСНОВЕН
Сряда, Март 04 2015, 01:23 PM
0

Март 02, 2015, 3,30 PМ

Колеги от групите 2101-2108, когато четете това трето съобщение, някои вероятно вече ще са предали своя първи писмен (електронен) казус-библиографска справка. Честито и чакайте своите общи за екипа точки, които ще бъдат начислени персонално в електронната таблица-протокол. Разбира се, приемането и регистрацията ще продължат до съботните занятия на последните две групи пред аудитория П045 (включително) и малък остатъчен график от 30 мин. за всички закъсняли. Не се дава бонус за предсрочно предаване, или в графика за упражнението на съответната група, а чак когато приключи и последната регистрация в събота след 12,30. Тогава на всички екипи и изпълнители на ПИК-1 ще бъде начислена половин точка „бонус за време“, тъй като е приключило предаването на казуси и поради това вече може да започне съпоставителното оценяване критерий по критерий. След това ще се готвите за първото си контролно, като за тези групи, които ще го правят на 9. 03 ще опитаме да си видят точките още на упражненията сряда, петък и събота. Не искам да напомням, но все пак заради няколко нерегистрирани от нас в електронната мрежа посочени от вас като членове на екипи ще го направя – не ви интересува КОЙ ще ви приеме казуса, а само това, че ако не сте се регистрирали вече първоначално, това трябва да бъде направено, като от този момент нататък следите с кода, който сте получили вече колко точки и откъде вече имате по този казус. Също така не ви интересува и кой ще бъде с вас и за контролното и на упражненията тази седмица – всичко ще стигне до мен и титуляра на дисциплината своевременно и ще се отразява на персоналния ви краен резултат в електронния протокол. Ползвам случая да кажа, че продължава приемането на предложения за третата бариера в съвременната комуникация защото с попадения около двете по-лесни за преодоляване (синтаксис и семантика) все още никой не е получил точките за верен отговор. Както се получи и с отговор „контекст“ в първия казус за „еволюцията в организационното поведение. Желая ви успех!

Георги Шереметов

Март 02, 2015, 6,30 PМ

Моля, колегите от 2-та потока по дисциплината „Организационно поведение“ (групи 2101-2108) да прочетат този текст, за да се запознаят с новата форма на дискусия за текущата ситуация. Макар да е разбираемо повече да ги интересува каква ще им е рейтинговата позиция от класирането в очаквания с нетърпение файл на електронната таблица, препоръчвам да се вникне в новата форма на организация на комуникацията между нас. И веднага акцентирам, че в съобщението вече ще се пази като вътрешен архив цялата досегашна комуникация, а ако все пак ще има отделни съобщения, това ще е изрично посочено като важно и то ще става само в екстрени случаи за избягване на срив в социалната мрежа. И нещо също толкова важно – в името на мотивацията по модела „позитивна подкрепа“ файл за класиране ще има едва когато се прецени, че това няма да навреди на интересите на масово участващите в дискусията и учебните семинари.

От тази позиция, първото междинно класиране ще е с точките от регистрация в социалната мрежа, разкритата „ключова дума“ в еволюцията на организационното поведение и първо контролно. По-късно вече към натрупаната сума ще се прибавят екипно получените точки от ПиК-1 с полученият първи бонус за предаване Just-in-Time, който ще бъде даден, за да не се забавя процеса на съпоставително оценяване  - знаете вече, че той започва едва когато е предаден и последният ПиК. С помощта на колегите ви от по-горен курс като тютори, ще пробвам да включа и точките от формалния критерий «Структура-Логика-Външен вид», а при късмет и някой от другите два.

 

Март01 2015

Колеги от социалната мрежа, които четете това!! Нека се поздравим не само с настъпването на Баба Марта и окичването ни с традиционното украшение, а и с увеличаването на състава на тези, които се постараха и успяха да станат преки участници в тази форма за пряка комуникация между студенти и преподаватели. Разбира се, на първо място повече от 200 първокурсници в направлението (предимно от групите 2101-2108), колегите-бакалаври и магистри, регистрирани за участие в провежданите образователни игри и най-вече новите магистри извън УНСС, които тепърва ще наваксват, че едва сега ще се включат в общата ни работа. И да си пожелаем все по-целенасочена активност при всеки възможен повод, за да компенсираме дефицита на време за многото поети ангажименти, които ще изпълним дори и без да имаме физическо присъствие според обичайните академични правила, графици и разпоредби. Защото това е новата идея на ученето и ние с вас сме въплъщение на нейното практическо приложение. За да дадем конкурентно предимство както на съвременните образователни технологии, така и на тези, които могат да се възползват от тях.

От името на група преподаватели: Георги Шереметов
Прочети цялата статия

Отговори (0)
  • Няма отговори за тази дискусия
Вашият отговор